За Нас - Астикон БГ

Астикон ЕООД е фирма основана през 2010 година с предмет на дейност: доставка на стоки, маркетингови проучвания, търговия с различни марки инструменти, крепежни елементи, лепила, строителни материали, електроматериали, производство на различни видове изделия и др.

През всички години на нашето съществуване фокусът на нашата работа е бил Вашия успех!

За да постигнем това, бъдат гарантирани Вашето пълноценно обслужване и защитата на Вашите интереси, сме обединили екип от професионалисти с дългогодишен опит.

В процеса на работа сме се специализирали като доставчик и логистик, с цел постигане на бързо обслужване и постигане на добра цена при доставките ние действаме като обединяващо звено между вносителите, складовете на едро, търговските обекти, и крайния потребител. областта на персоналните доставки на: лепила; стоки за бита; инструменти; бои; хигиенни и санитарни материали; електроматериали; строителни материали; предпазни средства; стоки за бита; крепежни елементи; компютърни части и аксесоари; Авто-части и аксесоари много др.

Електронният ни магазин Астикон БГ,  www.astikonbg.com функционира от 2015 год. и представлява нашата информационна платформа в която можете да поръчате директно желаните от вас продукти на точната цена.

Желанието ни е в процеса на работа да  подхождаме към всеки клиент индивидуално, като фокусираме нашата дейност върху специфичните особености нужди.
 
В следствие на това, броят на нашите бизнес партньори и клиенти непрекъснато нараства.
 
 
Бъдете част от привилегированите наши клиенти и част от нашата бизнес общност!
 
С уважение:
Инж. Ангел Милев
 

proektirane