ЛЕПИЛО ЗА ГУМА Techniqll R-310

5.50лв.

ЛЕПИЛО ЗА ГУМА Techniqll R-310, 20gr.
ЛЕПИЛО ЗА ГУМА Techniqll R-310
Код: ЛЕПИЛО ЗА ГУМА Techniqll R-310 Категории: , Етикети: , ,

Описание

Лепило за велосипедна гума
ЛЕПИЛО ЗА ГУМА Techniqll R-310

ЛЕПИЛО ЗА ГУМА Techniqll R-310

ЛЕПИЛО ЗА ГУМА Techniqll R-310, 20gr. представлява висококачествено еластично лепило. Предназначено за залепване на гума и изделия от каучук. Лепилото за гума е произведено на основа на естествен каучук и се разнася с помощта на разтворител.

При залепването, разтворителя от състава на лепилото за гума техникол разтваря част от повърхностния слой на залепваната гума. Така създава възможност за междумолекулярно взаимодействие, което създава изключително здрава връзка с якост почти като тази, създавана в следствие на вулканизацията.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D1%83%D1%87%D1%83%D0%BA .

ЛЕПИЛО ЗА ГУМА Техникол R-310 е идеално за залепване на маркучи, гумени ботуши. Отлично е за велосипедни гуми и всякакви други елементи и детайли, изработени от гума.

Също така е подходящо за здраво свърване на гумени изделия с други видове материали (например гума с метал).

ЛЕПИЛО ЗА ГУМА Техникол R-310 притежава изключително голяма устойчивост срещу променливи атмосферни условия. Има и голяма издръжливост на ултравиолетовата светлина.

ВНИМАНИЕ: При залепване технически каучукови детайли от NBR 70 Schor A и NBR 90 Schor A и детайли от VITON, за да се гарантира здравината на залепвания детайл, необходимо е да се предвиди това, че работната температура на лепения детайл не трябва да надвишава 70°С.

В опаковката са включени 2 бр. гумени лепенки, но при необходимост от по-голяма или пък кръпка със специфична форма. Препоръчително при работа с ЛЕПИЛО ЗА ГУМА Техникол R-310 е да се използва ВУЛКАНИЗИРАНА ГУМА Techniqll Т-294.

Също така, от изключително важно значение е предварителната подготовка на залепваните повърхности. След като бъдат намазани с лепилото необходимо е разтворителя да се изпари. След това повърхностите да се притиснат силно една към друга.

http://astikonbg.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82/%D0%B2%D1%83%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D1%83%D0%BC%D0%B0-techniqll-t-294/

 

Техническа информация за лепилото:

Цвят : светлокафяв.

Отворено време: 10 мин.

Пълно втвърдяване: 12 часа.

Термоустойчивост: -30 °С ÷ 70°С.

ЛЕПИЛО ЗА ГУМА Techniqll R-310, 20gr. е висококачествено еластично лепило, произведено на основа на естествен каучук. Основното му предназначение е за залепване на елементи и детайли, изработени от гума (тръби, маркучи, гумени ботуши, велосипедни гуми и др.) и за свърване на гумени изделия с други видове материали (например гума с метал). ЛЕПИЛО ЗА ГУМА Техникол R-310 притежава изключително голяма устойчивост срещу променливи атмосферни условия и издръжливост на ултравиолетовата светлина.

ВАЖНО: При залепване технически каучукови детайли от NBR 70 Schor A и NBR 90 Schor A и детайли от VITON, за да се гарантира здравината на залепвания детайл, необходимо е да се предвиди това, че работната температура на лепения детайл не трябва да надвишава 70°С.

При работа с ЛЕПИЛО ЗА ГУМА Техникол R-310, препоръчително е за кръпка да се използва ВУЛКАНИЗИРАНА ГУМА Techniqll Т-294.

Също така, от изключително важно значение е предварителната подготовка на залепваните повърхности, както и след като бъдат намазан с лепилото да се остави разтворителя да се изпари, а след това повърхностите да се притиснат силно една към друга.

 

Допълнителна информация

Размери 135 × 3 × 256 cm

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.