ФИБРАН DEKEN – XPS

174.00лв. С ДДС, без включен транспорт до клиента.

Описание

DEKEN - XPS
ФИБРАН DEKEN – XPS

ФИБРАН DEKEN – XPS e отличнен строителен продукт предназначен за топлоизолация на зградите, който спестява енергия и намалява разходите за отопление и охлаждане. Притежава отлични якостни характеристики, устойчивост на неблагоприятни атмосферните влияния, устойчивост на стареене и отлични екологични характеристики.

Отлична топлоизолация:
Използването на топлоизолационните плочи DEKEN XPS спестява енергия, допринасяйки активно за рационалното използване на енергийните ресурси. По този начин значително се намаляват разходите за отопление и охлаждане в дома или офиса.

Отлични якостни характеристики:
Отличните механична свойства и преди всичко устойчивостта на натиск на изолационните плочи са от особено значение в местата с големи натоварвания. Например при покриви тип паркинг или индустриални подове, понасящи високи натоварвания.

Затворена клетъчна структура:
DEKEN XPS, за разлика от повечето други топлоизолационни материали притежава максимално затворена клетъчна структура. При правилен монтаж това почти напълно изключва възможността за водопропускливост на изолационните плочи.

Устойчивост на неблагоприятни атмосферните влияния:
Устойчивостта на неблагоприятни атмосферните влияния се обуславя преди всичко от високата издръжливост на материала при циклично редуване процесите на замразяване и размразяване. Дори в условия на екстремна влажност DEKEN XPS запазва своите характеристики.

Лесен монтаж:
Минималното тегло (обемна плътност около 30-45 kg/m³) и възможността за бързо и точно разкрояване са важна предпоставка за изключително лесна обработка и монтаж на този изолационен материал.

Трудно горима изолационна плоча:
Austrotherm XPS е трудно горим материал (клас на горимост B1 според ÖNORM и DIN) и по този начин отговаря на всички изисквания на съответните европейски подуктови норми.

Устойчивост на стареене:
Устойчивостта на стареене и деструктуриране е особено важна за приложението на един материал във всяка една област. Вече десетилетия наред плочите от екструдиран полистирен доказват, че могат да бъдат използвани без проблем.

Отлични екологични характеристики:
И накрая – благодарение на намаления разход на енергия и възможността за рециклиране се спомага за опазването на околната среда. Освен това, поради отличните топлоизолационни качества на плочите, значително се намаляват вредните емисии в атмосферата.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.